Shedia

EN GR

24/01/2023 Το περιοδικό

Πρωινοί Σελιδοδείκτες

 

Το πιο λαχταριστό πρωινό ανάγνωσης συνεχίζει τον Φεβρουάριο με το «Το βιβλίο με τα λάθη» για να μάθουμε πως τα λάθη μας μπορούν να απελευθερώσουν την φαντασία μας και να γίνουν πηγή έμπνευσης.

Τι πιο  όμορφο να ξεκινάς το Κυριακάτικο πρωινό σου διαβάζοντας ένα βιβλίο, παίζοντας με την έμπνευση από τις σελίδες του και απολαμβάνοντας ένα νόστιμο δεκατιανό; Με διάθεση παιχνιδιάρικη και λιχούδικη το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι Εκδόσεις Φουρφούρι, παρουσιάζουν κάθε πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, στις 11:00 τους «Πρωινούς Σελιδοδείκτες», μια δράση για παιδιά 5-10 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση (παιχνίδια, διάδραση, μουσική κ.α.) και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό πορτοκάλι. Πού θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά στο σπίτι της «σχεδίας», το «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2) στην καρδιά της Αθήνας!

5 Φεβρουαρίου: Το βιβλίο με τα λάθη της Luyken Corinna

Τι είναι λάθος; Υπάρχει λάθος; Πολύ συχνά μας κάνουν παρατήρηση και μας μαλώνουν για τα λάθη μας...

Μήπως όμως το «λάθος» μας ανοίγει νέους δρόμους; Μήπως το λάθος απελευθερώνει τη φαντασία μας και μας οδηγεί σε απρόσμενες δημιουργίες; Ας του επιτρέψουμε λοιπόν να συμβεί, ας του δώσουμε χώρο, για να δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει! Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο λάθος!

5 Μαρτίου: Ουπς! Ένας λύκος! του Fabien Ockto Lambert

Τη μικρή Χριστίνα επισκέπτεται στον ύπνο της ένας λύκος! Ένας κακός λύκος που κάνει τον ύπνο της άνω-κάτω...

Πως θ’ αντιμετωπίσει αυτό το θηρίο; Κι επειδή όλους μας, μας καταδιώκει κάποιο «θηρίο» μήπως να το γνωρίσουμε καλύτερα; Αν το αγγίξουμε προσεχτικά, ίσως να μην ξυπνήσει, αλλά να πέσει σε λήθαργο και να πάψει να μας φοβίζει τόσο!

2 Απριλίου: Ο λαγός Πίτερ και οι φίλοι του της Beatrix Potter

7 Μαΐου: Το κορίτσι και η φάλαινα της Rebecca Gugger

Διάρκεια δράσης: 1 ώρα

Κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνει την δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση.

Τοποθεσία: «σχεδία home», Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Κρατήσεις: 2130231220 | culture@shedia.gr 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες