Shedia

EN GR

17/02/2023 Το περιοδικό

«Πωλητής για μια ώρα» στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

 

«[…] Εγώ γνώρισα την κυρία Δήμητρα, ένας υπέροχος άνθρωπος, που όταν τέλειωσε η ώρα μου και της παραπονέθηκα ότι δεν έπιασα τον στόχο που είχα βάλει στις πωλήσεις, μου είπε “μη γίνεσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου”. Δουλεύει 10 χρόνια στη "σχεδία" και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω. Αγοράστε τη σχεδία. Πέρα από ό,τι λέμε ήδη το περιοδικό τα σπάει.
Υ.γ Αστεγία, δεν είναι μόνο ο δρόμος. Αστεγία είναι και όταν απειλείσαι με έξωση, και όταν είσαι κακοποιημένη και διαμένεις σε δομή, και όταν αναγκάζεσαι 60 χρόνων να μείνεις στο σπίτι της 90 χρονης μάνας σου και να ζεις από τη σύνταξη της….
Υ.γ 2 Η σχεδία είναι πώληση προϊόντος, δεν είναι επαιτεία». 

Έτσι σχολιάζει η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη δράση «Πωλητής για μια ώρα».

Το περασμένο Σάββατο γνωστοί και αγαπημένοι συμπολίτες φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο της «σχεδίας» και με μία «σχεδία» στο χέρι έδωσαν φωνή και ορατότητα στους ανθρώπους που την έχουν στερηθεί. Την αγάπη και την υποστήριξη που εισπράξαμε από τους εθελοντές, τους αναγνώστες, τους επωνύμους, τους εργαζόμενους των φορέων/οργανισμών εταιριών, μαθητών, καθηγητών, φωτογράφων και γενικά από τους φίλους της «σχεδίας», αποτυπώθηκαν τόσο στον φωτογραφικό φακό όσο και στην καρδιά μας και θα κρατήσουν παραπάνω από μια ώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και εις το επανιδείν!


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες