Shedia

EN GR

26/10/2022 Το περιοδικό

Το Διεθνές Δίκτυο Περιοδικών Δρόμου

Τα περιοδικά δρόμου σε όλο τον κόσμο συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα animation και να ενημερώσουν το κοινό για το κίνημα των περιοδικών δρόμου. Με αυτό το τρόπο ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να υποστηρίξουν το τοπικό περιοδικό δρόμου αυτές τις γιορτές. Η αφήγηση του βίντεο πραγματοποιείται από τον Russell, πωλητή του σουηδικού περιοδικού δρόμου «Faktum» .

Ακολουθεί το κείμενο από το βίντεο μεταφρασμένο στα ελληνικά:

«Μας έχετε δει εκεί έξω. Στη βροχή και στο κρύο. Στον ήλιο και τη ζέστη. Στις λεωφόρους και στους δρόμους. Στην πόλη. Πουλάμε ιστορίες.

Ιστορίες που δεν λέγονται πολύ συχνά. Ιστορίες που πρέπει να βγουν στο φως.

Πουλάμε περιοδικά δρόμου. Κάθε περιοδικό που πουλάμε, τo αγοράσαμε με δικά μας χρήματα. Και με περηφάνια. Επειδή πρόκειται για πραγματικά περιοδικά, με πραγματικές ιστορίες από αφοσιωμένους δημοσιογράφους και αρθρογράφους..

Και ναι, είναι μια επιχείρηση. Μια πολύ προσωπική επιχείρηση. Επειδή είναι ένας τρόπος για εμάς να αναβαθμίσουμε τους εαυτούς μας. Χρησιμοποιούμε τη δύναμη αυτών των ιστοριών για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κατάσταση για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας.

Και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά. Σε όλη την πόλη. Σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε συνδεδεμένοι. Εκατό περιοδικά. Σε 35 χώρες. Σε 25 γλώσσες.
Είμαστε το Διεθνές Δίκτυο Περιοδικών Δρόμου.

Oι επιζώντες του δρόμου, που μας συνδέει η κοινή μας ιστορία και η πεποίθηση ότι όλοι μας αξίζουμε ένα σπίτι. Μια κοινότητα.

Όλοι αξίζουν ελευθερία, αξιοπρέπεια και ελπίδα.

Μας έχετε δει εκεί έξω.
Διαβάστε τις ιστορίες μας.
Αγοράστε ένα περιοδικό δρόμου».

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το κινούμενο σχέδιο δημιουργήθηκε από το σουηδικό πρακτορείο επικοινωνιών

«Oh No Gravity» και υποστηρίχθηκε από το περιοδικό δρόμου «Faktum» στη Σουηδία.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες