Shedia

EN GR

30/11/2022 Το περιοδικό

Eκδήλωση των Εργαστηρίων Συν-σχεδιασμού

 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11πμ, σας προσκαλούμε στην τελική εκδήλωση των Εργαστηρίων Συν-σχεδιασμού της καμπάνιας «Δες την πόλη αλλιώς!» που υλοποίησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του Β1 του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνάσιου Αθήνας, μαζί με την commonspace και τη «σχεδία», στο πλαίσιο του έργου «Σχεδία@CITY: Από την απομόνωση στην κοινωνική ενσωμάτωση».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «Σχεδία@CITY», τα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν και τα τελικά του αποτελέσματα. Στον χώρο θα λειτουργήσει εκθετήριο με το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων και θα ανοίξει ένας κύκλος συζήτησης γύρω από την αστική φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ημερομηνία: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 11:00-13:00
Τοποθεσία: «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα)

Σας περιμένουμε!

*Το έργο «Σχεδία@CITY: Από την απομόνωση στην κοινωνική ενσωμάτωση» είναι ένα καινοτόμο έργο για την κοινωνική ενεργοποίηση συμπολιτών μας, από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης την Διογένης ΜΚΟ και εταίρο τον Συνεταιρισμό Εργαζομένων commonspace.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες