Shedia

EN GR

01/11/2022 Το περιοδικό

Όροι Συμετοχής διαγωνισμού «Σχεδία home»

Όροι Διαγωνισμού «Σχεδία Home» 

1. H «Διογένης ΜΚΟ» («σχεδία») που εδρεύει στη Νικίου 2 & Κολοκοτρώνη 56, 10560, προκηρύσσει διαγωνισμό με ενδεικτικό τίτλο «Σχεδία Home» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), ως προωθητική ενέργεια.

2. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη μέσω κληρώσεως δυο (2) νικητών, στη λήξη του Διαγωνισμού.

3. H συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

4. Στον Διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος μόνον πρόσωπα ηλικίας άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.

5. Απαγορεύεται η συμμετοχή στον Διαγωνισμό των εργαζομένων της εταιρείας «Διογένης ΜΚΟ».

6. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. 

7. Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από τις 01-11-2022, μέχρι και τις 15-11-2022 και ώρα Ελλάδος 23:59 μ.μ. 

8. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει τη χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού κατόπιν ανακοίνωσης σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή στο website της Διοργανώτριας.

9. Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στις παραγράφους 4 και 5 του παρόντος, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, ακολουθώντας τα βήματα της διαδικασίας που περιγράφεται κατωτέρω.

10. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του κάθε χρήστη στον διαγωνισμό θα πρέπει οι συμμετέχοντες:
- Για το instagram να ακολουθήσουν (follow) τον επίσημο λογαριασμό της Σχεδίας (@shedia.streetpaper) στο Instagram (https://www.instagram.com/shedia.streetpaper), να κάνουν like στο Post του διαγωνισμού & mention 1 φίλο τους σε σχόλιο. 
- Για το facebook να κάνουν «μου αρέσει» (like) στον επίσημο λογαριασμό της Σχεδίας (@shedia.streetpaper) στο facebook (https://www.facebook.com/shedia.streetpaper ) να κάνουν «μου αρέσει» (like) στο post του διαγωνισμού και tag έναν φίλο τους σε σχόλιο.

11. Κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα μιας μόνο συμμετοχής σε κάθε ένα από τα 2 κοινωνικά δίκτυα (Instagram και facebook). 

12. Τα δηλωθέντα στοιχεία κάθε Συμμετέχοντα θα καταχωρηθούν σε ειδική βάση δεδομένων και η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με κλήρωση. 

13. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους (πέραν αυτών της συναίνεσης για τη λήψη και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως, ενδεικτικώς τροποποιήσει καθ’ οιονδήποτε, να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ματαιώσει τον Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο, ενημερώνοντας σχετικά το κοινό μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης της Διοργανώτριας, καθώς και με κάθε πρόσφορο μέσο και χωρίς να φέρει ουδεμία ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου, διαγωνιζόμενου ή μη.

14. Στην εν λόγω Κλήρωση για την ανάδειξη Νικητών και Επιλαχόντων θα υποβληθεί το σύνολο των «έγκυρων συμμετοχών». Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω:
1.    έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω,
2.    δεν αποτελεί, κατά την κρίση της Διοργανώτριας, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής από το συμμετέχοντα ή τρίτο των συστημάτων της Διοργανώτριας ή απάτης ή εν γένει αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου,

15. Δύο (2) διαφορετικοί τυχεροί (ένας στο Instagram και ένας στο Facebook) κερδίζουν από ένα γεύμα για δύο (2) άτομα στο «Σχεδία Home». Ο νικητής θα πρέπει να εξαργυρώσει το δώρο του διαγωνισμού μέχρι τις 31/01/2023. Σε περίπτωση κλήρωσης του ίδιου νικητή και στα δυο social media, η δεύτερη κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη διαφορετικού νικητή. 
Το δώρο που θα διατεθεί από τη Διοργανώτρια, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, ορίζεται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές, ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως, μοναδικό και δεν αντικαθίσταται.

16. Ο νικητής θα ενημερωθεί από τη Διοργανώτρια μέσω ανάρτησης σχολίου στο post της ανακοίνωσης του Διαγωνισμού & με προσωπικό μήνυμα στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης που έχει γίνει η συμμετοχή.  


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες