Shedia

EN GR

16/11/2020 Το περιοδικό

Η «σχεδία» και η «Καθημερινή» μαζί

 
Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η «σχεδία» μας συμπλέει με την «Καθημερινή», με τους ανθρώπους της ιστορικής εφημερίδας, σε μια συνέργεια, που στον κόσμο των περιοδικών δρόμων παγκοσμίως, τουλάχιστον, δεν έχει προηγούμενο.
 
 
Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η «σχεδία» μας του Νοεμβρίου (τεύχος #86), που, εξαιτίας του lockdown, κινδύνευε να μείνει στα αζήτητα της ανήλιαγης μικρής μας αποθήκης, εκεί στο Μεταξουργείο, θα βγει στο φως, θα κυκλοφορήσει μαζί με το φύλλο της «Καθημερινής» σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
 
«Καθημερινή» και «σχεδία» μαζί, λοιπόν, σε μια συνάντηση που τόσο την έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι της «σχεδίας», όλοι μας.
 
Μα αυτή η πράξη αγάπης, αυτή η συνάντηση, η συνέργεια, όλα αυτά τα «συν» δεν σταματούν εκεί. Η «Καθημερινή» θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πανελλαδικές πωλήσεις της εφημερίδας τη συγκεκριμένη μέρα στη «σχεδία».
 
Και εμείς, από την πλευρά μας, για κάθε «σχεδία», για κάθε περιοδικό, που θα πωλείται μαζί με την «Καθημερινή» της Πέμπτης, από αυτό το 1,20€ που μας αναλογεί, θα κατανείμουμε ακριβοδίκαια, το 50% (τα 60 λεπτά του ευρώ, δηλαδή, μικτά) στους ανθρώπους μας, οι οποίοι, εξαιτίας του νέου εγκλεισμού που βιώνουμε, στερούνται της ευκαιρίας να είναι «ορατοί» στο «πόστο».
 
Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στους ανθρώπους της «Καθημερινής», αλλά και σε όλους και όλες εκείνους και εκείνες που δηλώνουν «παρόντες» και «παρούσες», απλώνοντας σε όλη την Ελλάδα το ολόλαμπρο γαϊτανάκι καλοσύνης που ξεκίνησε χρόνια πριν, το Μάρτιο του 2013, όταν η «σχεδία» μπήκε στις ζωές μας.
 
 
«Α», για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες