Shedia

EN GR

02/07/2020 Το περιοδικό

ΣΧΕΔΙΑ HOME PET CAFÉ: Ένα γαβγαβτσίνο για τον Αζόρ

Γεύματα ακόμη και για τους καλύτερο φίλο του ανθρώπου, το σκύλο μας, προσφέρει πλέον το καφέ-μπαρ-εστιατόριο «σχεδία home», στο κέντρο της Αθήνας.

 

Γεύματα ακόμη και για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, το σκύλο μας, θα προσφέρει πλέον το καφέ-μπαρ-εστιατόριο «σχεδία home», στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφορμή την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και του «σχεδία home», «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (4-5/7) εγκαινιάζεται το μοναδικό ίσως στην Ελλάδα «pet café», που δεν θα υποδέχεται απλά, αλλά θα καλοδέχεται τους επισκέπτες με σκυλάκια.

Στο, ούτως ή άλλως, εξαιρετικό μενού (το οποίο φέρει την υπογραφή ενός κορυφαίου σεφ) προστίθενται για πρώτη φορά και εκλεκτά γεύματα για σκύλους.

Μεταξύ αυτών το «γαβγαβτσίνο», αλλά και το «smoothie με ουρά».

Μάλιστα, η επιλογή των εδεσμάτων για τους πελάτες με… ουρά, δεν έγινε καθόλου τυχαία. Τις θρεπτικές λιχουδιές, που περιλαμβάνονται στον κατάλογο-έκπληξη για τους τετράποδους θαμώνες, επιμελήθηκε η διαιτολόγος-εκπαιδεύτρια σκύλων Ρεγγίνα Μπίμπα.

Στην αυλή του «σχεδία home», επί της πεζόδρομου της οδού Νικίου, λοιπόν, από το Σάββατο 4 Ιουλίου, οι επισκέπτες που προσέρχονται με το σκυλάκι τους θα μπορούν να παραγγέλνουν ένα καφεδάκι ή ένα brunch για τους ίδιους, αλλά, μαζί και ένα «καφεδάκι» ή ένα πρωινό για τον πιο πιστό τους φίλο. 

Όπως σημείωνε, εξάλλου, ο βρετανός φιλόσοφος Μπέρναρντ Γουίλιαμς, «δεν υπάρχει καλύτερος ψυχοθεραπευτής στον κόσμο από ένα κουτάβι που γλείφει το πρόσωπό σου». Αυτό το συναίσθημα της αγαλλίασης και της άνευ όρων αγάπης είναι που θέλουμε να μοιραστούμε κι εμείς με όλους μας τους φίλους.

 

Σχεδία home. Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

www.shediahome.gr

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες