Shedia

EN GR

10/02/2016 Το περιοδικό

Ένα "Interview" για τη «σχεδία»

Δύο διαδρομές παράλληλες, που έχουν έναν κοινό στόχο, την ανάδειξη των κοινωνικών ανισοτήτων και τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, θα συναντηθούν αυτήν την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, στον "Τεχνοχώρο Φάμπρικα".
 

"Interview": Μία παράσταση με θέμα την ανεργία.
"Shedia": Ένα περιοδικό που στηρίζει αστέγους και ανέργους, ώστε να υποστηρίξουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Ένα όχημα που δίνει φωνή στους αδύνατους.
"Εμείς - emeis.net.gr": Μία ομάδα που διεκδικεί το προνόμιο να εκπροσωπεί τους μη προνομιούχους.
 

Η θεατρική ομάδα "Εμείς" και το μοναδικό ελληνικό περιοδικο δρόμου "σχεδία" ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνδιοργανώνουμε ένα έκτακτο "Interview", την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον "Τεχνοχώρος Φάμπρικα". (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Αθήνα)

Η παράσταση θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά και τα έσοδα θα διατεθούν στη "Σχεδία", για την ενδυνάμωση του κοινωνικού της έργου.
Κρατήσεις: 6993921005

Λίγα λόγια για το έργο

Μία συνέντευξη για δουλειά, τέσσερις υποψήφιοι και μία φωνή, η φωνή της εξουσίας. Οι υποψήφιοι αντιπροσωπεύουν τέσσερις διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και η φωνή είναι αυτή που κάνει την αξιολόγηση των συνεντεύξεων και αποφασίζει για τις προσλήψεις. Εξευτελιστικές ερωτήσεις και δοκιμασίες, που οδηγούν σε μία διαδικασία κωμικοτραγικού παραλογισμού. Το κείμενο της παράστασης δημιουργήθηκε από όλα τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια των προβών, την άνοιξη του 2013. Η παράσταση έλαβε τιμητική διάκριση από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Θάνος. Ηθοποιοί: Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Σωτήρης Δούβρης, Βασίλης Τουρκομένης, Χρίστος Παπαμιχαήλ, Χρήστος Θάνος.

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες