Shedia

EN GR

10/11/2015 Το περιοδικό

SWING ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑ

Η ομάδα «Σουίνγκ Kids» έχει κλείσει τρία χρόνια παρουσίας στην swing & rock ‘n’ roll κοινότητα της χώρας. Με αυτή την αφορμή οργανώνει ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στη «Σχεδία»!
 
Την Κυριακή 15 Νοέμβρη στο σινέ Κεραμεικός θα παρελάσουν κάποιες από τις μπάντες που έχουν γεμίσει κατά καιρούς την ατζέντα του «Σουίνγκ Kids» με ενδιάμεσα setlist από djs. Όλες οι σχολές χορού που θα βρίσκονται στην πίστα θα χορεύουν μαζί σας αδιάκοπα.
 
Η ομάδα ενημέρωσης (facebook group) «Σουίνγκ Kids» ξεκίνησε την ανιδιοτελή της δράση τον Μάη του 2012 και μέσα σε 3 χρόνια αδιάκοπης ενημέρωσης έχει προβάλλει τα περισσότερα μουσικοχορευτικά γεγονότα που έχουν άμεση σχέση με το swing και το rock ‘n’ roll. Από εβδομαδιαία καθιερωμένα πάρτι στην Αθήνα μέχρι ζωντανές εμφανίσεις και σεμινάρια, που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για τα σχεδόν 1.500 μέλη της, αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφερθεί για αυτό τον ιδιαίτερο και γεμάτο ενέργεια μουσικοχορευτικό χώρο!
 
Info: Σινέ Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός. Κυριακή 15 Νοέμβρη, ώρα: 18:00. Είσοδος: 8€. Πληροφορίες: https://www.facebook.com/groups/427013913977208/,  www.shedia.gr.

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες