Shedia

EN GR

07/05/2014 Το περιοδικό

Η «σχεδία» στο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας

Έξι δικοί μας άνθρωποι θα συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Ανέστιος -Δοκιμή 1", που σχεδίασε και θα παρουσιάσει η ομάδα Amate Performance στο πλαίσιο του Συμποσίου Δραματοθεραπείας στις 10 Μαίου, ώρα 19:00, στο προαύλιο του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου.

Την προσπάθεια εμπνεύστηκαν, συντόνισαν και υλοποίησαν οι Ιωάννα Βαλσαμίδου, Βέρα Λάρδη και Χριστίνα Φραγκιαδάκη που αποτελούν την ομάδα Amate Performance. Όπως εξηγούν, η performance "Ανέστιος -Δοκιμή 1" είναι το πρώτο βήμα μιας σειρας in situ δράσεων με θέμα τον "Νεο-άστεγο" που φιλοδοξούν να πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της πόλης μας. Σε αυτό το συγκεκριμένο δρώμενο ζήτησαν να συνεργαστούν με την «σχεδία» μας και ευχαρίστως ανταποκριθήκαμε στην πρόσκλησή τους.

Έξι άνθρωποί μας, πωλητές του περιοδικού συμμετείχαν εθελοντικά σε ένα 12ωρο θεατρικό εργαστήρι όπου παρήγαγαν σε 4 μόλις συναντήσεις το υλικό πάνω στο οποίο βασίστηκε όλη η ιδέα της 30λεπτης δράσης. Το κείμενο προέκυψε αποκλειστικά από την ομάδα μέσα από παιχνίδι και αυτοσχεδιασμούς. 

Ο «Ανέστιος- Δοκιμή 1» θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Συμποσίου Δραματοθεραπείας στις 10 Μαίου, ώρα 19:00, στο προαύλιο του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου

Είναι δε χαρακτηριστικό πως κανένας από τους έξι συμμετέχοντες δεν έχει αποκαλύψι το παραμικρό για το τι θα περιλαμβάνει το δρώμενο, γεγονός που κάνει το όλο εγχείρημα ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 19:00 όπου οι άνθρωποι της «σχεδίας» θα δώσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ένα ιδιαίτερο μήνυμα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Σας περιμένουμε!


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες