Shedia

EN GR

31/01/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

Η Αλληλεγγύη που κερδίζει φιλάθλους

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων πιστή στο σκεπτικό με το οποίο πορεύτηκε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της, καταφέρνει μέσα από την παρουσία της στο εταιρικό πρωτάθλημα Commercial League να μοιράζει πρωτίστως χαρά σε όλα τα μέλη της που βιώνουν την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, αυτήν της κοινωνικοποίησης, της παρέας και της κοινής προσπάθειας.

Όμως, δεν κάνει μόνο αυτό. Η Εθνική Ομάδα Αστέγων μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Η δυνατότητα που της δόθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα βοήθησε τους παίκτες της ομάδας να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αποδώσουν καλά, προσθέτοντας επιπλέον πόντους χαράς στους ποδοσφαιριστές της.

Μετά από 14 αγώνες, η Εθνική Ομάδα Αστέγων βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και φιλοδοξεί, αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, να διεκδικήσει κάποια ακόμα υψηλότερη θέση.

Στον τελευταίο αγώνα της, που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρουφ με αντίπαλο την ομάδα Ernst & Young, η Εθνική Ομάδα Αστέγων επικράτησε με 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρουίς Μπεσούι, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Το τέταρτο πέτυχε ο Δημήτρης Αλβάστ.

Σημαντικότερη, ωστόσο, από τη νίκη είναι η παρουσία των παικτών της ομάδας, η συμμετοχή και πάνω από όλα, το χαμόγελο με το οποίο νικητές και ηττημένοι αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Εθνική Ομάδα Αστέγων έχει καταφέρει να κερδίζει φιλάθλους στις κερκίδες όχι μόνο για τα αποτελέσματά της, αλλά κυρίως για την παρουσία της, το αγωνιστικό πνεύμα και την φιλοσοφία της που προτάσσει την συνεργασία, την αλληλεγγύη και το δικαίωμα στον αθλητισμό και την κοινωνικοποίηση.

Οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ευχαριστούν όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά τους και προσκαλούν να βρεθούν και πάλι στις κερκίδες στον επόμενο αγώνα της την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο γήπεδο του Ρουφ με αντίπαλο την ομάδα "ΚΑΦΕ ΑΡΩΜΑ". 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες