Shedia

EN GR

16/12/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

“Blaugrana” και Εθνική Αστέγων σκοράρουν κατά της φτώχειας

Μπορεί στην παρέα μας να μην έρθουν ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Σουάρες, αλλά η «αύρα» τους θα είναι κοντά μας την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου σε έναν διαφορετικό αγώνα αλληλεγγύης θα δώσουν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων και η ποδοσφαιρική ομάδα “Blaugrana” της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της ομάδας της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα και έτσι, την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στις 15.30 το απόγευμα, στο Renti Soccer Club (απέναντι από το «Allou Fun Park») για να φορτώσουν με γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού και να στείλουν εορταστικό μήνυμα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Και μπορεί το γήπεδο να μην έχει τη χωρητικότητα του «Καμπ Νου» ή οι παίκτες να μην αλλάζουν τη μπάλα με «τριγωνάκια», όπως οι σταρ της Μπαρσελόνα, όσοι, ωστόσο, επιθυμούν, μπορούν να παραβρεθούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών και όλοι μαζί να στείλουν μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και συνεχούς αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή.

Τυχόν υλικά που μπορεί να συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας “Γκολ στη Φτώχεια” και την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων συνεχίζονται και τη φετινή χρονιά, στο πάντα φιλόξενο γήπεδο του Ρουφ, ένα γήπεδο που παραχωρείται από το Δήμο Αθηναίων, και έχει καταστεί κάτι σαν την «φυσική έδρα», το «σπίτι» καλύτερα, της ομάδας των αστέγων. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι (αγόρια και κορίτσια, όλων των ηλικιών).

Σας περιμένουμε όλους για να σκοράρουμε για μία ακόμα χρονιά κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα (Νικομηδείας 11 – 13, στην Καισαριανή) και στα τηλέφωνα 211-0198907 και 6987-778125.

Ή στο

Περιοδικό Δρόμου "σχεδία"

Φράγκων 24, 546 25 Θεσσαλονίκη

Φαβιέρου 24-26, 104 38 Αθήνα

Τ: 2313 013605, 213 0231220

www.shedia.gr

info@shedia.gr

f: shedia.streetaper

tw: _shedia

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες