Shedia

EN GR

20/12/2013 Γκoλ στη Φτώχεια

Τουρνουά αλληλεγγύης "Γκολ στη Φτώχεια"

Πληροφοριες

Κυριακή 22/12/2013 10:00 πμ.
Κυριακή 22/12/2013 04:00 μμ.
Δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Αναργύρων
Οι μέρες για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης και αγάπης πλησιάζουν. 
Το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά "Γκολ στη Φτώχεια" που συνδιοργανώνουν το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία», οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΒΗΜΑ FM– ΝΕΑ και ANT1, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου και η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού θα διεξαχθεί την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:00 π.μ., με στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
 
Κατόπιν συμφωνίας των διοργανωτών, ΔΕΝ θα υπάρχει εισιτήριο, αλλά στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο κουτί όπου οι θεατές να καταθέτουν εφόσον το επιθυμούν οποιοδήποτε αντίτιμο για την
ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων. Τις απονομές και τις βραβεύσεις θα κάνει ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Νίκος Σαράντος, ενώ επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι στελέχη της UNICEF Hellas και της Διεθνούς Αμνηστίας Ελλάδος, οι οποίοι θα στείλουν μηνύματα κατά της βίας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Τα έσοδα και υλικά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας "Γκολ στη Φτώχεια" και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων.
 
Σας περιμένουμε όλους για να σκοράρουμε για μία ακόμα χρονιά κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων.
 
Δείτε τις Εικόνες

Αρχειο

Κατηγοριες