Shedia

EN GR

23/10/2023 Το περιοδικό

Pasta Party με προσκεκλημένο τον Κωνσταντίνο (Ντιν) Καρνάζη

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις του τρεξίματος. Όπως κάθε χρόνο, εδώ και 16 χρόνια, η ομάδα ειδικών αποστολών της «σχεδίας» συμμετέχει σε αυτό το κορυφαίο ραντεβού αθλητισμού, φέτος σπάζοντας ρεκόρ καθώς στο σύνολο των 65.000 δρομέων, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, που θα βρεθούν στις γραμμές της εκκίνησης, οι 646 θα φορούν τη φανέλα της «σχεδίας». Ένας στους 100, δηλαδή!

Για αυτούς, αλλά και για όλους τους -αθλούμενους ή απλά καλοφαγάδες- φίλους της «σχεδίας» μας, λίγο πριν από την εκκίνηση, δίνουμε ραντεβού στο δικό μας, καθιερωμένο «πάρτι με μακαρόνια», την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, 20:00, στο «σχεδία home», στην οδό Κολοκοτρώνη 56. Υδατάνθρακες, λαχανικά και κλήρωση με πλούσια δώρα περιμένουν τους επισκέπτες καθώς και μια μεγάλη έκπληξη: έχουμε την χαρά ο φετινός τιμώμενος καλεσμένος να είναι ο ελληνικής καταγωγής Κωνσταντίνος Καρνάζης. Ο διάσημος υπερμαραθωνοδρόμος θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά των μεγάλων αποστάσεων, σε κανονικές αλλά και αντίξοες συνθήκες καθώς ο ίδιος έχει τρέξει από την ανταρκτική μέχρι τις μεγαλύτερες ερήμους του κόσμου. 

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης (Dean Karnazes) γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Έλληνες γονείς. Είναι ο πιο δημοφιλής δρομέας υπεραποστάσεων του κόσμου και συγγραφέας, ενώ έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση.
Επίσης, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και έχει εργαστεί σε εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα Fortune 500, καθώς και σε startups. Δίνει τακτικά ομιλίες σε επιχειρήσεις για τα μαθήματα ζωής που αποκόμισε από τον αθλητισμό. Στα ελληνικά κυκλοφορούν, από τις εκδόσεις Key Books, τα βιβλία του «Η χαρά του δρομέα», «Ο Δρόμος προς την Σπάρτη» και το παγκόσμιο best seller «Υπερμαραθωνοδρόμος». 

Το κόστος συμμετοχής στο Pasta Party είναι 15€ και περιλαμβάνει μακαρονάδα (επιλογή από ταλιατέλες με κεφτεδάκια μοσχαρίσια και σάλτσα φραγκόσυκο ή πέννες με πέστο αβοκάντο και σπανάκι), σαλάτα, κρασί/αναψυκτικά. Όποια έσοδα προκύψουν από την βραδιά πηγαίνουν για την ενίσχυση των σκοπών της «σχεδίας». 

Πότε: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 20:00

Που: Στο "σχεδία home" (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα)

Κόστος: 15€ (μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί/αναψυκτικό, συμμετοχή στην κλήρωση)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση. 

Πληροφορίες & κρατήσεις: 2130231220 & info@shedia.gr

 


Αρχειο

Κατηγοριες