Shedia

EN GR

20/07/2023

Ο ωκεανός των συναισθημάτων με την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite

Ανακοίνωση [25/7/2023]

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών η παιδική εκδήλωση "Ο Ωκεανός των συναισθημάτων" σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ και την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite  μεταφέρεται τον Σεπτέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι και … στα δροσερά για τη νέα ημερομηνία. 

Υπάρχουν νερά, θάλασσες και ωκεανοί λίγο διαφορετικοί.  Όπως ο ωκεανός στον οποίο ταξιδεύει ο μικρός Μαλό όπου κυβερνήτες είναι τα συναισθήματα. Διαδοχικά, το τιμόνι παίρνουν η Χαρά, η Λύπη, η Έκπληξη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αποστροφή, και ο Μαλό τούς γνωρίζει απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη!

Η «σχεδία» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι, παρουσιάζει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, στις 19:30 μια διαφορετική και «ανάλαφρη» βιβλιοπαρουσίαση, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες». Με αφορμή το βιβλίο των Fleurette και Pépin που απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite ξεδιπλώνει τη μαγεία της σαπουνόφουσκας στον πεζόδρομο της Νικίου, μπροστά από το "σχεδία home" (Νικίου 2 & Κολοκοτρώνη 56)!
Αυθόρμητα, συμμετοχικά και με έμφαση στο στοιχείο της αιώρησης ανακαλύπτουμε παίζοντας με σαπουνόφουσκες, τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα στο μυαλό μας και εκφράζονται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά κυρίως με τις εκφράσεις του προσώπου. 

Το φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. 


Αρχειο

Κατηγοριες