Shedia

EN GR

01/08/2023

Ποδηλατοβόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο στην Αθήνα

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 9:00 π.μ. η «σχεδία» και οι -μεγάλοι και μικροί- φίλοι της ανεβαίνουν στα ποδήλατα και απολαμβάνουν μια διαφορετική διαδρομή στην Αθήνα. Ξεκινώντας από τη Solebike στη Λεμπέση 11, ανακαλύπτουμε μια γραφική διαδρομή της πόλης από τη θέση του ποδηλάτη.

Η Αθήνα αποκτά μία νέα διάσταση με την ασφαλή και εντυπωσιακή διαδρομή που συνδέει τον αρχαιολογικό περίπατο με το εμπορικό κέντρο και περνάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Σύνταγμα και τη Νεοκλασική Τριλογία, συνεχίζοντας προς την ιστορική οδό Αιόλου και την περιοχή των νέων πεζόδρομων. Η ποδηλατοβόλτα θα φτάσει στο «σπίτι της σχεδίας» στο κέντρο της Αθήνας, το «σχεδία home», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα ρόφημα ή αναψυκτικό. Ακολούθως θα κατευθυνθούμε προς το γραφείο της Solebike διασχίζοντας την Πλάκα για να τερματίσουμε τη βόλτα.

Περιορισμένες θέσεις συμμετοχής, κράτηση απαραίτητη στο τηλέφωνο 2130231220 ή email: culture@shedia.gr

Η διάρκεια της βόλτας είναι περίπου 4 ώρες.  

Το κόστος συμμετοχής είναι 8€ ανά άτομο και περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο, κράνος, την ξενάγηση από συνοδό και ρόφημα ή αναψυκτικό στο «σχεδία home».

Η δράση είναι κατάλληλη για αναβάτες που ξέρουν ποδηλασία, ηλικίας 14 και άνω.

Το φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. 


Αρχειο

Κατηγοριες