Shedia

EN GR

06/03/2018 Το περιοδικό

Θέσεις εργασίας στη «σχεδία» και στο «σχεδία αρτ»

 
Υπεύθυνος Κοινωνικών Προγραμμάτων στο περιοδικό δρόμου «σχεδία»
 
Η θέση, με έδρα την Αθήνα, αφορά την ανάπτυξη υφιστάμενων και το σχεδιασμό και υλοποίηση νέων κοινωνικών προγραμμάτων της «σχεδίας» για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε ακραίες μορφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτό και προφορικό λόγο), καλή γνώση χειρισμού Η/Υ όσο και διαχείρισης περιεχομένου των social media, δίπλωμα οδήγησης και τη δυνατότητα να ταξιδεύουν. Θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να αντιλαμβάνονται τις αξίες και να αγαπούν τον κοινωνικό αθλητισμό.
Το σημαντικότερο είναι να αγαπούν τον άνθρωπο.
 
Παρακαλούμε θερμώς, η αποστολή του βιογραφικού να γίνει στο info@shedia.gr με τη σημείωση «ΣΧΕΔΙΑ_SOCIAL_PROJECTS_MANAGER», ώς την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.   
 
 
Υπεύθυνος Πωλήσεων στο κοινωνικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ»
 
Η θέση, με έδρα την Αθήνα, αφορά την ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου διάθεσης (σημείων πώλησης) των δημιουργιών/προϊόντων του κοινωνικού προγράμματος επαναχρησιμοποίησης «σχεδία αρτ» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, ευχέρεια στην επικοινωνία τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτό και προφορικό λόγο), καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, δίπλωμα οδήγησης και τη δυνατότητα να ταξιδεύουν.
Το σημαντικότερο είναι να αγαπούν τον άνθρωπο.
Άμεση πρόσληψη. 
 
Παρακαλούμε θερμώς, η αποστολή του βιογραφικού να γίνει στο info@shediart.gr με τη σημείωση «ΣΧΕΔΙΑΡΤ_ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ_ΠΩΛΗΣΕΩΝ», ώς την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.   
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα βιογραφικά θα μελετηθούν με πολλή προσοχή και σεβασμό. Ως εκ τούτου, η απάντηση προς τους ενδιαφερόμενους ίσως φανεί ότι καθυστερεί λίγες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, θα απαντηθούν όλες οι αιτήσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ.
 
Α για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
 
Η εικόνα είναι από το διαγωνισμό Young Lions του 2013. Τίτλος του «Κάτι παραπάνω».
Δημιουργοί ο Δημήτρης Βικέλης και ο Ιάσονας Δρυς. 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες