Shedia

EN GR

11/03/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

Τρέχουμε ένα μίλι για τη «σχεδία» μας!

Ο... αθλητικός Μάρτης για τους φίλους της «σχεδίας» μας συνεχίζεται. Αφού στείλαμε τα χαιρετίσματά μας στον… ήλιο, έχουμε ραντεβού την Κυριακή στο στίβο του Καλλιμάρμαρου για να… καταπιούμε χιλιόμετρα παίρνοντας μέρος στο Sport Relief Mile 2014, τον καθιερωμένο Διεθνή Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση οργανισμών που προσφέρουν κοινωνικό έργο.
 
Το Sport Relief πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής διοργάνωσης Comic Relief, που έχει παρουσία στη Βρετανία τα τελευταία 40 χρόνια. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνεται σε όλη τη Βρετανία, τρέχοντας ή περπατώντας  1, 3, ή 6 μίλια. 
 
Ο φετινός Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στη «σχεδία» μας. Ο καθένας μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει το ένα μίλι (1,6 χλμ) της διαδρομής, ενώ για τη συμμετοχή του χρειάζεται μόνο μια προσωπική δωρεά, με ποσό της επιλογής του κάθε συμμετέχοντος.
 
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια». Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Βρετανική Πρεσβεία και για τη συμμετοχή, δεν χρειάζεται εγγραφή, παρά μόνο η προσωπική δωρεά με ποσό της επιλογής. 
 
 
Κυριακή 16 Μαρτίου 2014
Ώρα  εκκίνησης: 10.00 πμ – ελεύθερη συμμετοχή μέχρι τις 14.00
Καλλιμάρμαρο (είσοδος από Αρχιμήδους)
Πληροφορίες: Άσπα Γιαννοπούλου 2107272650
Facebook Event: Sport Social Relief 2014
 
 
Όλοι μαζί, με θετικό τρόπο σκέψης, προωθούμε μία ανοιχτή κοινωνία με δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην αυτοεκτίμηση
 
Σας περιμένουμε!  
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες