Shedia

EN GR

20/10/2015 Το περιοδικό

Σχεδία "Pasta Party"

Πληροφοριες

Πέμπτη 05/11/2015 09:00 μμ.
Πέμπτη 05/11/2015 12:00 πμ.
Εστιατόριο "Γιάντες"
Μαραθώνιος χωρίς μακαρόνια δεν γίνεται. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν από την εκκίνηση του Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας (Κυριακή 8 Νοεμβρίου), η παράδοση θα συνεχιστεί με το δικό μας «πάρτι με μακαρόνια» (pasta party), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια.
 
Φέτος, οι φίλοι της «σχεδίας» που θα τρέξουν μαζί μας σε όλα τα αγωνίσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία, φτάνοντας περίπου τους 150, και έτσι έχουμε μία επιπλέον καλή δικαιολογία για να οργανώσουμε το δικό μας ξεχωριστό πάρτι με μακαρόνια – μια ιδέα που πρωτοξεκίνησε το 2008. 
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά (μπίρες και άλλα αλκοολούχα ποτά τα απολαμβάνετε με δική σας επιβάρυνση) και, όπως κάθε χρονιά, πολύ καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα και θετική διάθεση. Περιλαμβάνει, επίσης, κληρώσεις με όχι πολύ πλούσια δώρα, αλλά δώρα που δίνονται με πολλή αγάπη. Το μενού περιλαμβάνει, βεβαίως, και γνωριμία με νέους φίλους και πολλή κουβέντα. Για τον Μαραθώνιο και τη ζωή την ίδια. Για τους στόχους μας τους αγωνιστικούς και τους εξωαγωνιστικούς.
 
Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά ή από δωρεές ή προσφορές φίλων στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο,  θα αξιοποιηθούν για  την κάλυψη αναγκών της Εθνικής Αστέγων (η οποία επέστρεψε θριαμβεύτρια από το Άμστερνταμ και το 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων) και της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
 
Να σημειωθεί ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και, συνήθως, το ενδιαφέρον μάς ξεπερνάει, οπότε καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν. 
 
Info: Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, εστιατόρια «Γιάντες», Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια.
Κόστος συμμετοχής: 10€. 
 
Για κρατήσεις θέσεις και περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο είναι 213 0231220 και το email info@shedia.gr.
 
Δείτε τις Εικόνες

Αρχειο

Κατηγοριες